Sund radio på P4

Et helt nyt radioprogram med Peter Qvortrup Geisling og Maria Hollænder vil klæde lytterne på til et længere, gladere, sjovere og sundere liv.

Det Gode, Det Sunde og Det Virk´lig Sjove sender hver lørdag på P4. Det er her, man får svar på sine spørgsmål om kroppens finurligheder og får nyt om de mere komiske eller måske uforståelige sider af sundhedsverdenen. Med gæster i studiet, der fortæller deres historie fra det virkelige liv, spørgekasse, hvor lytterne kan stille spørgsmål, den klassiske ‘månedens buket’ og meget mere søger programmet at inspirere, give håb og konkrete redskaber i hverdagen:

 

– Vi vil gerne klæde folk på, når det drejer sig om sygdom og sundhed. Og P4 er en vigtig plakatsøjle, når det drejer sig om at inspirere danskerne til at få mere viden om sundhed og sygdom, forklarer en af programmets to værter, læge Peter Qvortrup Geisling, som du i øvrigt kan møde i næste nummer af Helse.

Internettet spiller en central rolle i Det Gode, Det Sunde og Det Virk´lig Sjove. Dr.dk/sundhed er programmets web-baserede anker, hvorfra der hentes inspiration og idéer, og hvortil lytterne bliver henvist for yderligere information om emnerne, se billeder fra programmet – og meget mere. Dr.dk/sundhed vil blive opdateret og suppleret med det, der sker, mens programmet er i æteren på P4, og søger at inddrage lytterne aktivt. I det hele taget opfordres lytterne til at komme med idéer og kommentarer – dels via sms under programmet og dels via hjemmesiden.

Det Gode, Det Sunde og Det Virk´lig Sjove kan opleves hver lørdag på P4 kl. 12.15.