Cellegod mysli og frugtsalat

Mysliblandingen kan laves i større portioner og gemmes. Dagligt tilsættes så hakkede valnødder, hakkede mandler, 2 spsk kværnede hørfrø og lidt kværnede græskarkerner til den portion, du skal spise. Spises med Skyr, Acido eller fåremælksyoghurt iblandet bær, fx blåbær eller hindbær.

Du kan også hælde mælk over myslien og spise lidt frugt ved siden af, fx et æble eller en appelsin.

Til 1 person

2 spsk havregryn

2 spsk boghvedeflager

4 tørrede abrikoser i småbitte stykker

2 tørrede dadler i småbitte stykker

1 håndfuld rosiner

1-2 tsk kanel efter smag

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne. Hver dag kværnes og tilsættes hørfrø, græskarkerner, mandler og valnødder og tilsættes dagens portion.

Frugtsalat:

Skær frugter som æble, pære, banan, mango, kiwi, appelsin og evt. ananas i små tern og bland med lidt bær, fx blåbær eller jordbær og lidt frisk citronsaft. Kværn 2 spsk hørfrø og blande med 3 hakkede mandler, 1-2 fintsnittede dadler og lidt kanel, og drys det over frugtsalaten.