Umahro: 3 minuttershindbæris

Så hurtigt har du aldrig lavet dessert før!

Mængde: Til 3-4 personer med isabstinenser.

Tilberedningstid: 3-4 minutter.

Holdbarhed: Isen skal spises frisk. Den kan ikke fryses, men du kan godt have den på køl eller i fryseren i en halv times tid, indtil desserten skal serveres.

Du skal bruge:

  • 1 bæger økologisk fåremælksyoghurt (cirka 300 gr.)
  • 300 gr. frosne hindbær
  • 150-200 gr. dadler uden sten
  • 3-4 kaffir limeblade
  • En knivspids vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme

Så let er det:

Kom samtlige ingredienser i en blender. Blend dem i et par minutter, til du har en fin og fløjlsblød softice.

Fif: Kaffirlimeblade kan erstattes med citronsaft og -skal. Fåremælksyoghurt kan erstattes med økologisk tykmælk, men så bliver isen ikke helt så fed og cremet. Hindbær kan erstattes med jordbær eller med solbær. Bruger du solbær, skal du kun erstatte  halvdelen. Halvdelen af dadlerne kan erstattes med abrikoser.