Vegetarisk: Bliv mere grøn i hverdagen

Af: Helse-redaktionen

Foto: Jesper Glyrskov

De fleste af os danskere er vokset op med en aftensmad bestående af kød, sovs og kartofler. I løbet af de senere år er sovsen nogle steder blevet til salat, men kødet fylder stadig mest på tallerkenen.

Dog har rigtig mange efterhånden sagt farvel til kødet – ikke mindst på grund af de store klimaudfordringer, vi står over for.

Men det behøver ikke være et enten eller, mener Sebastian Randrup, der er fast kok i Go’ Morgen Danmark, og som står bag den nye kogebog ‘Vegetarisk Hverdag – 100 grønne favoritter’.

Med bogen vil han ikke omvende kødspisere, men derimod vise de fordele, der er for både smag, miljø og pengepungen ved at spise mere grønt i hverdagen. Her får du tre udvalgte opskrifter:

Pizza med squash, svampe og mascarpone

Sprøde gedeosterulller med blåbær og rosmarinhonning

Avocadocheesecake med hindbær og ristet kokos

 


 

Om bogen ‘Vegetarisk hverdag – 100 grønne favoritter’

  • forfatter: Sebastian Mathson Randrup
  • 240 sider
  • udkom 28. februar 2019
  • pris: 349,95 kr.
  • forlag: FADL’s Forlag