Århus Osteopati – Osteopat i København

Behandling


Få hjælp med osteopati i København

 

Inden du beslutter dig for at søge hjælp, vil du formentligt gerne sættes ind i, hvad osteopati er, hvordan det gavner dig, og hvad det koster.

Skåret ind til benet handler det om manuel medicinsk behandling. Det betyder, at det udelukkende er viden og hænderne, der behandler dig som klient. Det er måske ikke nok til at overbevise dig endnu.

Til gengæld er en dygtig osteopat ekspert inden for så mange af kroppens områder, at du med garanti kan få stor gavn af det, hvis du døjer med skader, skavanker eller lignende.

 

De råder over en stor viden indenfor samtlige af kroppens systemer som blandt andet:

  • muskler
  • knogler
  • nerver
  • organer
  • blodkar

Inden for behandlingsformen anser man kroppen som en helhed – og arbejdsmetoden kaldes derfor for holistisk. Her handler det om at få genoprettet den korrekte balance mellem kroppens system, så kroppen genvinder sin optimale funktion.

Er du bosat i hovedstaden eller omegn? Så kan du tage fat i en dygtig osteopat i København, hvor du blandt andet kan få osteopati på Amager.

 

Hvorfor vælge den behandlingsform?

Osteopatien er den eneste profession, der beskæftiger sig med kraniet, musklerne, bindevævet, blodkarrene, nervesystemerne og rygsøjlen. Derudover vil en fagkyndig også tage stilling til sygdoms- og skadeshistorik samt traumer og kan dermed aktivt bruge det i sit arbejde.

En dygtig behandler fjerner symptomerne på dine smerter og skavanker. Denne behandlingsform kan sågar også sørge for, at din krop fremadrettet blive bedre til at helbrede sig selv ved hjælp af dit immunforsvar.

Almindelige sportsskader som en tennisalbue, en forvredet ankel eller ledbåndsskader kan du få rådgivning og hjælp til i forbindelse med behandling og genoptræning. Eller hvis du har en irritabel tyktarm, et for højt eller lavt stofskifte m.m., er der også hjælp at hente.

Det kan du blandt andet få hos en osteopat på Amager eller med osteopati på Østerbro.

 

Hvad koster det for mig?

Måske er du blevet mere overbevist om, hvordan det kan være relevant for dig og dit velvære – men hvad skal du betale for det?

Det er ingen hemmelighed, at det er en dyrere ‘behandling’ sammenlignet med fysioterapi eller kiropraktik.

Den første konsultation er den dyreste udgift og kan koste 500 kroner og helt op mod 1100 kroner. Det varierer fra klinik til klinik. Som du allerede ved nu, får du til gengæld meget for pengene med henblik på den viden og ekspertise, der er helt ekstraordinær i forhold til faggrupper som fysioterapi og kiropraktik.

Selvom prisen måske kan skræmme dig lidt, er der heldigvis økonomisk hjælp at hente.

 

Der kan være rabat at hente, hvis du:

  • er pensionist
  • er studerende
  • er medlem af Sygeforsikring “danmark”
  • er dækket af en ulykkes- eller sundhedsforsikring

Flere klinikker tilbyder rabat, hvis du enten er pensionist eller studerende. Dertil har det siden 2018 været muligt at få tilskud som medlem af Sygeforsikring “danmark” i forbindelse med en behandling. Det er endnu ikke muligt at få tilskud gennem den offentlige sygeforsikring.

Døjer du med fysiske problemer, som vi ikke er kommet nærmere ind på? Så fortvivl ej.

En osteopat kan tilbyde sin ekspertise på mange måder. Derfor skal du ikke sidde på hænderne og håbe på, at dine skavanker, smerter eller problemer går væk af sig selv. Jo længere tid du venter, desto større vil problemerne (formentligt) vokse sig.

 

Vis alle samarbejdspartnere