Bananpandekager med nøddesmør og frugtsalat

Af: Helse-redaktionen

Foto: xxxxxx

1 person

DET SKAL DU BRUGE

Pandekager – ca. 8 Stk.
• 50 g banan
• 3 æg
• 2 spsk laktosefri hytteost
• 2 tsk loppefrøskaller
• 1 knsp stødt kardemomme
• 1 knsp stødt kanel
• smagsneutral kokosolie til stegning.

Frugtsalat med kiwi, melon og mynte
• 1 kiwi
• 200 g honningmelon
• 1 håndfuld blåbær
• 1 lille håndfuld frisk mynte
• 1 knsp vaniljepulver

Topping
• 15 g nøddesmør, f.eks. mandelsmør
eller valnøddesmør.

SÅDAN GØR DU

Pandekager
Kom alle ingredienserne til pandekager i en skål og blend dem sammen til en ensartet masse med en stavblender.
Opvarm kokosolien på panden og steg pandekagerne i små klatter.
Lad dem sætte sig godt, før du vender dem. Gentag, til der ikke er mere dej.

Frugtsalat
Skræl melon og kiwi og skær begge dele i mundrette stykker. Hak mynten.
Vend melon og kiwi med blåbær, mynte og evt. et drys vaniljepulver.
Servér pandekagerne med nøddesmør og frugtsalat.