Fyldte peanut-choko-dadler

Af: Michelle Kristensen

Foto: Wickmann+Bendtsen

8 PORTIONER/8 STK.

Det skal du bruge:

  • 8 Medjool-dadler
  • 8 tsk. crunchy peanutbutter
  • 50 g chokolade 70%

Sådan gør du:

Skær et snit i dadlerne, pil stenene ud, og kom 1 tsk. peanutbutter i hver.

Smelt chokoladen, og kør et par striber chokolade over dadlerne. Du kan også dyppe alle dadlerne
i chokolade, men så skal du bruge mere end 50 g chokolade. Kom dadlerne på køl, indtil chokoladen er størknet.

Spis dadlerne kolde – så er de allerbedst! De kan opbevares på køl i 3-4 dage.

Hvis du kan nøjes med 1, kan den spises som snack- måltid, evt. sammen med 1 håndfuld grøntsager, hvis du er mere sulten.

Tip!

Hvis du ikke kan finde Medjool-dadler, kan de erstattes af 16 almindelige juicy dadler med 1⁄2 tsk. peanutbutter i hver. Spis så 2 fyldte dadler som snackmåltid.

Fra bogen ‘Sund hverdag – tab dig uden kur eller hold vægten’ af Michelle Kristensen.