Inspiration til grøn aftensmad

Af: Helse-redaktionen

Foto: Columbus Leth

Savner du overskuelige metoder og opskrifter til en mere grøn hverdag? Så kommer kok, restauratør og tv-vært Adam Aamann dig til hjælp med sin nye kogebog, Aamanns Grønne Køkken.

Med afsæt i sine hjemmedyrkede grøntsager disker Adam Aamann op med lækre, overskuelige og grønne retter, som både tiltaler forældre, børn og teenagere – alt sammen med velsmag og enkelthed som udgangspunkt. Ingredienserne i den enkelte opskrift er holdt nede, så retterne er lette at tilberede – og alle grøntsagerne kan købes hos grønthandleren eller i supermarkedet.

Opskrifter:

Bagt rødbede med gedeost, sprød boghvede og purløgsvinaigrette

Toast med salater vendt i tykmælksmayo

Knust eskimo med solbær og chokolade

Fakta om bogen:

Titel: Aamanns Grønne Køkken

Forfatter: Adam Aamann

Fotograf: Columbus Leth

Udgivelse: Maj, 2020

Omfang: 272 sider

Vejl. pris: 350 kr.

Forlag: Politikens Forlag.