Forsommeren er yndlingstidspunktet for mange kartoffel-elskere – men kartofler kan nydes året rundt og i mange flere forklædninger, end de fleste af os er vant til. Kokken og madskribenten Kille Enna har skrevet en hel hyldest til kartoflen i hendes nye bog Kartofler på bordet, som er spækfyldt med lækre og nye måder at bruge kartoflerne. Værsgo og smag…
Få de lækre opskrifter her:
Kartoffelsalat med fersken og tomatlimedressing
Rødbede-kartoffelmos og ingefæræbler
Om bogen
Når du kender kartoffelsorterne og årets gang i kartoffelhaven, så er det meget lettere at eksperimentere med brugen og smagen. I Kartofler på bordet kommer Kille Enna vidt omkring kartoflerne – og foruden de lækre og mange opskrifter, er her gode råd og ideer til brug af kartoflerne og de forskellige sorter.
Kartofler på bordet af Kille Enna, Politikens Forlag, 176 sider, vejl. pris kr. 250,-.