Krydr din dag med farver allerede fra morgenstunden med denne lækre opskrift på overnight oats… I farven pink!
Grøden:
Topping (2 spsk groft ymerdrys):
Varm hindbær, honning og vanilje hurtigt op i en lille gryde. Tag den ene halvdel fra til topping og sæt den på køl. Rør resten af hindbærblandingen med havregryn, chiafrø, hytteost, skyr og salt i en skål.
Dæk den til og stil den koldt natten over. Rør næste morgen grøden igennem. Fordel toppingen over grøden, før du spiser.
Kom rugbrød i foodprocessoren og kør det til fint drys. Tilsæt mandler og sukker og kør, til mandlerne er grofthakkede, og sukkeret har fordelt sig. Rør den revne appelsinskal i. Fordel blandingen på bagepapir på en bageplade og stil den i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter, eller til sukkeret er smeltet, og brødet er blevet til sprødt drys. Rør gerne i den undervejs. Lad ymerdrysset køle helt af, før du pakker det i en lufttæt beholder.
Når du river skal af appelsiner, skal de helst spises inden for et par dage. Ellers mugner de eller tørrer helt ud. Sørg for at opbevare dem på køl, når du har ’pelset’ dem. Appelsiner er fyldt med gode C-vitaminer og kostfibre og smager af solskin, hvis de er rigtigt modne.
Titel: Stærk overgang. Alt det, du har brug for at vide midt i livet
Hormoner · søvn · motion · sex · kost · 65 måltider
Forfatter: Anne Hjernøe
Udgivelsesdato: 1. september 2022
Politikens Forlag
288 sider
Vejl. udsalgspris: 320,00 kr.