1 PERSON
DET SKAL DU BRUGE
• 1 dl finvalsede havregryn
• 1½-2 dl mælk, f.eks. sojadrik
med vanilje
• ½ fintrevet rødbede eller
1 tsk. rødbedepulver
• 1 knsp salt
Topping
• ½-1 banan
• 1 håndfuld
• friske bær
• 1 tsk mandelsmør
• 1 tsk afskallede hampefrø
SÅDAN GØR DU
Rødbeden er lidt af en superrodfrugt, som indeholder både B- og C-vitaminer, og så giver de en smuk pink farve til maden. Til denne grød kan du bruge frisk rødbede, men skal det være ekstralet, kan du også anvende rødbede i pulverform.
Kom havregryn i en gryde og tilsæt mælk, rødbede eller rødbedepulver og salt. Bring indholdet i kog, skru ned til middel varme og lad det simre under omrøring i 5 minutter. Anret din grød med bananskiver, friske bær, mandelsmør og afskallede hampefrø.
Prøv også opskrifterne: